Πρόσβαση

Οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου χωροθετούνται σε δύο χώρους, στο  Στάδιο Ελευθερίας και στην περιοχή Λίντο.

Πώς θα έρθετε στο Στάδιο Ελευθερίας, στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο.

Το Στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου βρίσκεται πλησίον της Χανιόπορτας στην ενετική τάφρο στο ευθύγραμμο τμήμα των τειχών, ανάμεσα στους προμαχώνες Παντοκράτωρα και Βηθλεέμ. Απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και 7.2 χιλιόμετρα από τον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης.

Το Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο της πόλης του Ηρακλείου βρίσκεται στην περιοχή Λίντο και απέχει 4,1 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και 9 χιλιόμετρα από τον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης.

Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου είναι ιδιαίτερα εύκολη και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, που αναλύονται παρακάτω.

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αφού το στάδιο βρίσκεται μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης του Ηρακλείου, η μετακίνηση από και προς το στάδιο μπορεί να γίνει εύκολα με αστικά λεωφορεία. Ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Σταδίου Ελευθερίας υπάρχει η στάση Χανιόπορτα απ’ όπου διέρχεται πλήθος γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Για τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστήριου Λίντο πρέπει να επιλεγεί μία από τις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου με κατεύθυνση προς Γάζι ή Αμουδάρα, η αποβίβαση να γίνει σε στάση επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων μετά τον κόμβο Γιοφύρου, η οποία είναι και σε μικρή απόσταση από τις εγκατστάσεις.

Με αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης – ΤΑΧΙ

Επίσης, εύκολη είναι η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ή με ταξί.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και τα λεπτομερή δρομολόγια των λεωφορείων, μπορείτε να επισκευθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα:

Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Στάδιο Ελευθερίας
Κολυμβητήριο – Κλειστό Γυμναστήριο – Διοικητικές Υπηρεσίες
Μετάβαση στο περιεχόμενο