Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Σε κλίμα συγκίνησης και ενότητας έγινε η αλλαγή διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Μιλώντας κατά την τελετή ο νέος Πρόεδρος κ. Λευτέρης Ζερβός, είπε τα εξής:

“Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε και επίσημα πλέον τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Καλουδιώτη και τα μέλη της απερχόμενης Διοικούσας για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Ως νέα Διοίκηση έχουμε χρέος και οφείλουμε να παρέχουμε στους Αθλητές μας αθλητικές εγκαταστάσεις, ασφαλείς, σύγχρονες και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών των εγκαταστάσεων.

Δέσμευσή μας αποτελεί η διαρκής συνεργασία ώστε η οικογένεια αθλητών, γονέων,παραγόντων, διοίκησης και Υφυπουργείου Αθλητισμού να έρθουμε πιο κοντά και να πετύχουμε πολλά, μέσα και έξω από τις πισίνες μας, μέσα και έξω από το στάδιο μας, μέσα και έξω από τα γήπεδα basket, volley, tennis. Η συνεργασία με κάθε υγιές ενεργό κύτταρο του Ηρακλείου, της Δημοτική Αρχής και της Περιφέρειας Κρήτης είναι αυτονόητη.

Το Ηράκλειο διαχρονικά συμμετείχε σε αγώνες όλων των αθλημάτων, με αθλητές υψηλού επιπέδου. Η πόλη μας κατά το παρελθόν φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Δική μας δουλειά είναι το Ηράκλειο να επιστρέψει στην ελίτ αυτών των αγώνων.

Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατάγεται από το Ηράκλειο και συνάμα είναι ένας άνθρωπος που δίνει έμφαση στον κλασσικό αλλά και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η Διοίκηση του ΕΑΚΗ θα είναι πάντα διαθέσιμη για γόνιμο και ειλικρινή διάλογο με όλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε, έχουμε να συνθέσουμε δυνάμεις και να λύσουμε προβλήματα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”

Μετάβαση στο περιεχόμενο