Δηλώσεις Προέδρου ΕΑΚΗ μετά τον αγώνα της Volley league ΟΦΗ – Κηφισιά στο Λίντο

Το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά μετά απο 20 χρόνια, αγώνες Α1 κατηγορίας.Τότε ήταν το μπάσκετ του Ηρακλείου, που εκπροσωπούσε την πόλη και το νησί στην μεγάλη κατηγορία, του μπάσκετ, σήμερα είναι ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Volley League.

Παρ’ ότι τα παιχνίδια σήμερα λόγω της πανδημίας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι ΟΦΗ-Kηφισιά για την Volley League ήταν εξαιρετική.Ενώ και το κλειστό του Λίντο, πήρε ξανά ζωή μέσα απο ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, το οποίο παρακολούθησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του γα την κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Λευτέρης Ζερβός, αλλά και το προσωπικό του ΕΑΚΗ, έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους, ώστε ο ΟΦΗ να τύχει της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας, σα να παίζει στο σπίτι του.Οπως δήλωσε “θέλω να πω στον ΟΦΗ πολλά συγχαρητήρια, για όλο αυτό που κάνει.

Είναι το καμάρι της πόλης, το καμάρι της Κρήτης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μεγάλη κατηγορία του βόλει. Πιστεύουμε ότι θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Καλή χρονιά για την επάνοδο στις αθλητικές διοργανώσεις”.

Ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο φιλοξένησε ξανά ένα αγώνα υψηλού επιπέδου.Αλλά και στους στόχους που βάζει ο ίδιος και η διοίκηση του, για το άμεσο μέλλον.Οπως είπε «μετά απο 20 χρόνια το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά αγώνα Α1 κατηγορίας.

Ηταν μια μεγάλη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήθελε να παραστεί σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Εχουμε κάνει όμορφα πράγματα στο Λίντο, τα οποία χαίρονται οι αθλητές. Η δική μας δουλειά, είναι να έχουμε άρτια γήπεδα, με εξοπλισμό που θα μπορούν οι αθλητές να λειτουργήσουν.

Εμείς προσπαθούμε το ιστορικό Λίντο να ξαναγίνει παλατάκι. Ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε μεγάλες διοργανώσεις εδώ”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο