ΤΟ ΕΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΑΚΗ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2021

 

ΤΟ ΕΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κοντά στα παιδιά, κοντά στον αθλητισμό, βρέθηκε η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚΗ, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο οδοιπορικό που έκανε σε χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου, με σκοπό την διάδοση του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νίκος Νταμπακάκης, συμμετείχαν  στις επισκέψεις σε σχολεία, όπου μοιράστηκε αθλητικό υλικό του ΕΑΚΗ στους μικρούς μαθητές.

Τα καπελάκια του ΕΑΚΗ έγιναν …ανάρπαστα, ενώ μοιράστηκαν ακόμη μπάλες, μπασκέτες, φιλέ βόλει, στρώματα γυμναστικής.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε ότι «η εικόνα με τα μικρά παιδιά να φορούν τα καπελάκια του ΕΑΚΗ, αλλά και η χαρά στα πρόσωπα τους, στο παιχνίδι, μας έδειξε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός.

Είναι τιμή μας που συμμετείχαμε, ως ΕΑΚΗ σε αυτήν την πραγματικά σπουδαία ενέργεια του Υφυπουργού Αθλητισμού. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τα παιδιά και τους δασκάλους και να ακούσουμε τις ανάγκες τους. Και εμείς ως ΕΑΚΗ μέσα απο το αθλητικό υλικό που διαθέτουμε θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να βοηθήσουμε.

Το πρόγραμμα Be Active της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου το επόμενο διάστημα και με χαρά θα συμμετάσχουμε ξανά».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο