ΓΕΜΙΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κ15 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

 

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΑΚΗ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΙΟΥ 2021

ΓΕΜΙΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κ15

 

Το ανακαινισμένο κολυμβητήριο Ηρακλείου, γέμισε ξανά με παιδικές φωνές, για πρώτη φορά μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας, για τους αγώνες της πρώτης φάσης, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων.

Οι αγώνες έγιναν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ευχήθηκε καλά παιχνίδια στις ομάδες τους αθλητές και τους διαιτητές.

Ο Ηρακλειώτης Υπουργός,  συνοδευόμενος απο τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ( Νίκος Νταμπακάκης, Εύα Σημαιάκη, Μαρία Παπαδάκη), παρακολούθησαν με ενδιαφέρον, την αναμέτρηση του ΟΦΗ με το ΝΟΡεθύμνου, στην κατηγορία Κ15.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, επανέλαβε για μια ακόμη φορά, στους παρευρισκόμενους και στους ανθρώπους του Υγρού στίβου του Ηρακλείου, τα σχέδια του για την ανάπτυξη του κολυμβητηρίου, την κατασκευή της νέας κλειστής 33αρας πισίνας, που θα δώσει νέα ώθηση στην υδατοσφαίριση και την κολύμβηση, αλλά και το γενικό πλάνο της συνολικής αναβάθμισης στην αθλητική εγκατάσταση, πέριξ του κολυμβητηρίου και του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο,  με νέο κλειστό προπονητήριο, νέο γήπεδο σκειτ-μπορντ, γήπεδα μπιτς βόλει, αλλά και χώρους αναψυχής, συνολικής δαπάνης 12 εκ. ευρώ, χρήματα που έχουν εγκριθεί για την κατασκευή του έργου.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, εξέφρασε τη χαρά του, που το κολυμβητήριο άνοιξε για ομάδες και τους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι το κολυμβητήριο Ηρακλείου, σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει και άλλες μεγάλες διοργανώσεις, σε κολύμβηση, υδατοσφαίριση, συγχρονισμένη.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ανέφερε ακόμη, ότι για το μεγάλο έργο 12 εκ. ευρώ που έχει εξαγγείλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, το κολυμβητήριο θα αλλάξει ριζικά, με τη νέα κλειστή 33αρα πισίνα, αλλά και τους άλλους χώρους που θα δημιουργηθούν και το συνολικό έργο που θα γίνει στην αθλητική εγκατάσταση, θα μείνει στην ιστορία.

Μάλιστα η γεωτεχνική μελέτη του έργου θα ξεκινήσει το προσεχές 15νθήμερο.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο