400 ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΑΚΗ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2021

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ 400 ΝΕΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Το «λίφτινγκ» στο στάδιο Ελευθερίας συνεχίζεται.

Με ενέργειες της διοίκησης του ΕΑΚΗ, ήρθαν 400 νέα καθίσματα απο το ΟΑΚΑ και τα οποία και τοποθετήθηκαν ήδη στις κερκίδες του σταδίου Ελευθερίας, ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο το «παλατάκι» του Ηρακλείου.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός «στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των εποπτευόμενων φορέων της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε από το ΟΑΚΑ 400 καθίσματα τα οποία και τοποθετήθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Ελευθερίας. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ κ. Νεκτάριο Βιδάκη, αλλά και τον Γενικό διευθυντή κ. Κωσταντίνο Χαλιορή, για την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που κάνουμε να δημιουργήσουμε ένα στάδιο Ελευθερίας που θα είναι κόσμημα, για τον αθλητισμό.

Τα καθίσματα ταιριάζουν χρωματικά και με τα τείχη μας και δημιουργούν πιστεύω μια πολύ όμορφη εικόνα.

Οπως έχω ξαναπεί έχουμε το καλύτερο στάδιο στην Ελλάδα και πολύ σύντομα και με άλλες παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει, όλοι θα χαιρόμαστε μια εξαιρετική αθλητική εγκατάσταση, πανέτοιμη να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις».

Να σημειωθεί ότι τα παλιά καθίσματα έχουν αφαιρεθεί στο σύνολο τους, όπως και τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα οποία είχαν σχεδόν διαλυθεί, καθώς ήταν τοποθετημένα για πάνω απο 40 χρόνια και δεν ήταν ασφαλή.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα, η διοίκηση του ΕΑΚΗ, θα τοποθετήσει νέα δημοσιογραφικά θεωρεία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο