Η διοίκηση του ΕΑΚΗ καλωσόρισε στο Λίντο την Εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Ανδρών (U-20)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Ανδρών (U-20), η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ενόψει της συμμετοχής της, στο European Challenger που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο και τα Δυο Αοράκια, από 19 έως τις 24 Ιουλίου.

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας, που έγινε την Τετάρτη (14/7) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την αποστολή, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, και σύσσωμη η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, η οποία μοίρασε αναμνηστικά δώρα στην Εθνική ομάδα.

Στην ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ αναφέρει:

Με μεγάλη τιμή και χαρά, το Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου υποδέχεται στο Ηράκλειο και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών (U-20), η οποία θα κάνει την προετοιμασία της, πριν μπεί στην μάχη των επίσημων αγώνων.

Κάθε παρουσία Εθνικής ομάδας στις εγκαταστάσεις μας, μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Οπως κάναμε στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας βόλει γυναικών, έτσι και στα παιδιά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων Ανδρών, θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την προετοιμασία τους και να είμαστε κοντά τους σε ότι χρειαστεί.

Καλές προπονήσεις και καλά αποτελέσματα στα επίσημα παιχνίδια!

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο