Λευτέρης Ζερβός: “Κίνητρο για τα νέα παιδιά απο το Ηράκλειο, η παρουσία Εθνικών ομάδων” (VIDEO)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Η παρουσία Εθνικών ομάδων στο Ηράκλειο, δίνει κίνητρο στα μικρά παιδιά, στους μικρούς αθλητές της περιοχής μας, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων Ανδρών (U-20), στο Ηράκλειο ενόψει της συμμετοχής της, στο European Challenger που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο και τα Δυο Αοράκια, από 19 έως τις 24 Ιουλίου.

Η νέα γενιά του Ελληνικού μπάσκετ, ξεκίνησε την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, έσπευσαν να την καλωσορίσουν και να της προσφέρουν ότι χρειάζεται στις μέρες που θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο.

Οπως ανέφερε ο κ. Ζερβός “είναι άλλη μια σημαντική μέρα για το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Μετά την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών, φιλοξενούμε με ιδιαίτερη χαρά την Εθνική ομάδα Εφήβων του μπάσκετ. Θα είναι στις εγκαταστάσεις μας, για τρείς μέρες. Θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό, όπως κάναμε και στην Εθνική βόλει γυναικών, ώστε να κάνουμε την προπόνηση τους, πιο εύκολη και χαρούμενη. Η παρουσία Εθνικών ομάδων στο Ηράκλειο, δίνει ένα κίνητρο σε όλα τα μικρά παιδιά της περιοχής μας, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο”.

Για το Λίντο, το οποίο πλέον είναι σε θέση να φιλοξενεί Εθνικές ομάδες και να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις, ο κ. Ζερβός, ανέφερε ότι “το Λίντο για πολλές δεκαετίες ήταν το σπίτι του μπάσκετ. Μεγάλωσαν γενιές αθλητών και φιλάθλων και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν στο παλατάκι μας, το Λίντο”.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών Μάνος Μανουσέλης, ο οποίος είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν το Λίντο, ως προπονητής διαφόρων ομάδων, ανέφερε με την σειρά του, ότι “‘εχω έρθει πολλές φορές στο Λίντο. Είναι εμφανές ότι έχει γίνει καλή δουλειά εδώ.Το παρκέ είναι καινούργιο, οι μπασκέτες το ίδιο. Είναι ωραίο να κάνεις προπόνηση εδώ”.

Για την παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ηράκλειο και για την συμμετοχή της, στο European Challenger ανέφερε ότι “είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Το Ηράκλειο είναι πάντα ένας φιλόξενος προορισμός, για τις Εθνικές ομάδες. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την αγάπη, τις εγκαταστάσεις, αλλά και την εμπειρία που έχει το Ηράκλειο σε αυτές τιος διοργανώσεις και να κάνουμε μια επανεκκίνηση λόγω της πανδημίας. Ξαναμπαίνουμε στο γήπεδο για να κάνουμε μια νέα αρχή και το Ηράκλειο είναι ιδανικό για να ξεκινήσουμε. Θέλουμε να ξανανιώσουμε τον ενθουσιασμό και το μπάσκετ. Να δούμε τα παιδιά αυτά, που είναι η επόμενη φουρνιά, μετά την εθνική ομάδα των ανδρών. Εχουμε αρκετά παιδιά με ταλέντο”.

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο