Στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ για τεχνογνωσία και εμπειρίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΟΑΚΑ και να ξεναγηθεί απο τον Γενικό Συντονιστή Κωνσταντίνο Χαλιορή, στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου στην Ελλάδα, είχε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός.

Η επίσκεψη έγινε στο περιθώριο του μνημονίου συνεργασίας, που έχει υπογραφεί μεταξύ ΕΑΚΗ και ΟΑΚΑ, μεταξύ άλλων και για ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, είχε την ευκαιρία να δεί απο κοντά τον τρόπο λειτουργίας της κορυφαίας αυτής αθλητικής εγκατάστασης.

Η επίσκεψη του Λευτέρη Ζερβού στο ΟΑΚΑ, έγινε στο περιθώριο της παρουσίας του, στην Αθήνα, για το Rally Acropolis.

Οπως ανέφερε “το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη πριν απο μερικούς μήνες δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αντιθέτως είναι για το ΕΑΚΗ μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να λάβει τεχνογνωσία και εμπειρίες απο την ναυαρχίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ως Διοικούσα Επιτροπή από την πρώτη μέρα λειτουργούμε με γνώμονα την εξέλιξη τόσο των εγκαταστάσεων μας όσο και των σωματείων- αθλητών προσφέροντάς τους υψηλού επιπέδου παροχές. Ευχαριστώ την Διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη φιλοξενία και με χαρά τους περιμένουμε στο Ηράκλειο και το ΕΑΚΗ”.

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο