Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και η Διοίκηση του ΕΑΚΗ κήρυξαν την έναρξη του 43ου Η&Κ ΑΕΒΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, κήρυξαν την έναρξη του 43ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, άνοιξε με την εκκίνηση 29 πληρωμάτων, έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Μεγάλες στιγμές για το ΕΑΚΗ, το οποίο έχει για πρώτη φορά την τιμή, να συμμετέχει σε αυτήν την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς η αφετηρία, αλλά και ο τερματισμός, επιλέχθηκε να γίνει έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Πριν την έναρξη του αγώνα, o Υφυπουργός Αθλητισμού συνοδευόμενος απο τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, χαιρέτησαν όλους τους οδηγούς και τα πληρώματα και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

31 πληρώματα του Ράλλυ Κρήτης ξεκίνησαν για τις 9 ειδικές διαδρομές και 81χλμ συνολική απόσταση, που περιλαμβάνει συνολικά ο αγώνας, το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι οδηγοί ανταγωνίστηκαν το Σάββατο (25/9) στην ειδική διαδρομή της Αυγενικής, η οποία πραγματοποιήθηκε τρεις φορές.

Ο αγώνας συνεχίζεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές «Κεράσια» (8.20 χλμ.) και «Αγία Βαρβάρα» (10.90 χλμ.), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές.

Το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 16:09, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν έπειτα από συνολικά 9 Ειδικές Διαδρομές και 81 αγωνιστικά χιλιόμετρα στο χώρο του Service Park στο εξωτερικό χώρο του Παγκρήτιο Σταδίου.

H απονομή των Επάθλων θα γίνει την Κυριακή στις 18:15, μπροστά στην Ράμπα Τερματισμού, που έχει στηθεί έξω απο το κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

 

 
 

 

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο