ΕΑΚΗ: Σπουδαία διοργάνωση με δυνατά μηνύματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την οδική ασφάλεια το 43ο «Η&Κ ΑΕΒΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Με τις απονομές των επάθλων ολοκληρώθηκε η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το 43ο «Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης για τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και το «Έπαθλο Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος».

Το ΕΑΚΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που συμπεριέλαβε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, στους διοργανωτές, αυτού του σπουδαίου αγώνα, την εκκίνηση και τον τερματισμό του οποίου, είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να φιλοξενήσουμε  έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Ευχαριστούμε ακόμη τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους χορηγούς, που μαζί με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, συνέβαλλαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί στείλαμε απο το Ηράκλειο, ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και την Οδική ασφάλεια.

Συγχαίρουμε τους νικητές του αγώνα, αλλά και 29 πληρώματα, που συμμετείχαν και τα οποία για δυο μέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, στις 9 ειδικές διαδρομές και τα 81χλμ που διένυσαν στην Αυγενική, στα Κεράσια και στην Αγία Βαρβάρα.

Η πόρτα του ΕΑΚΗ, θα είναι πάντα ανοιχτή, για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και διοργανώσεις.

Να είμαστε όλοι καλά και να ξανακάνουμε τον αγώνα του χρόνου, ακόμη καλύτερο και πιο συναρπαστικό!

Το ΕΑΚΗ τίμησε με λάβαρο τον ΑΟΚρήτης, για την διοργάνωση και δέχθηκε με χαρά την τιμητική πλακέτα και ένα Κύπελλο, για την συμμετοχή μας, στην διοργάνωση και την μικρή συμβολή μας, στο να διεξαχθεί ένας υπέροχος αγώνας, το 43ο «Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

Εμείς, πέρα απο το συναρπαστικό θέαμα, θα κρατήσουμε αυτό που ακούσαμε απο τους οδηγούς, να λένε ότι 25 χρόνια τώρα δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τέτοια στήριξη απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού, απο το ΕΑΚΗ και όλους εκείνους που στήριξαν να διεξαχθεί με ασφάλεια και αξιοπιστία αυτή η διοργάνωση.

 

 

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο