Το ΕΑΚΗ στην τελετή βραβεύσεων του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το ΕΑΚΗ στην τελετή βραβεύσεων του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελετή βραβεύσεων των μαθητών του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης, Robotic and Science Academy Crete, που προκρίθηκαν και διακρίθηκαν σε Εθνικούς και Παγκόσμιους διαγωνισμούς Ρομποτικής, την τελευταία διετία, 2020-2021, παρέστη αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση έγινε στο πλοίο ΚΡΗΤΗ-1 της ANEK LINESκαι έγινε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνεχάρη όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν και μάλιστα κάτω από τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στην καθημερινότητα.

Οπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης για το πεδίο της αθλητικής ρομποτικής, στόχος του Υπουργείου είναι η πραγματοποίηση διοργανώσεων, αλλά και η δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου, το οποίο θα πολλαπλασιάσει τη δυναμική της, επιτρέποντας στη χώρα μας να ακολουθεί στενά και να συνδιαμορφώνει τις παγκόσμιες εξελίξεις, σ’ αυτές τις ραγδαία αναπτυσσόμενες νέες τεχνολογίες.

 Το ΕΑΚΗ θα ήθελε να συγχαρεί την Ακαδημία Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης, για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, αλλά και τους μαθητές απο την Κρήτη, για τις μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις τους στον τομέα της ρομποτικής.

Το ΕΑΚΗ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι κ.κ Νίκος Νταμπακάκης, Ευα Σημαιάκη, Μαρία Τσικανδυλάκη και Νίκη Χατζηπαππά.

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο ΕΑΚΗ, για την συμβολή και τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο