Λευτέρης Ζερβός: “Πολλά τα οφέλη για το Ηράκλειο, απο τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες-Συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν για αυτό”

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

“Θα είναι πολλά τα οφέλη για το Ηράκλειο απο τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή μας το 2023” επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός.

Οπως έγινε γνωστό, πάνω απο 1.500 αθλητές από 26 χώρες της Μεσογείου, σε μια 8ήμερη διεξαγωγή  αγώνων με έξι αγωνίσματα άμμου στην παραλία του Καρτερού (2-9 Σεπτεμβρίου 2023), τρία αγωνίσματα θαλάσσης στην παραλία της Αμμουδάρας (κωπηλασία, κανόε και κάιτσερφ), άλλα τρία στην παραλία Μαλίων (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, θαλάσσιο σκι και τρίαθλο) και ένα στο κολυμβητήριο Λίντο του ΕΑΚΗ, την τεχνική κολύμβηση, θα συμπεριλαμβάνουν το πρόγραμμα αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, η  Τελετή Έναρξης, της οποίας,  προγραμματίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ εκείνη της Λήξης, στο Στάδιο Ελευθερίας και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της διοργάνωσης.

“Είναι σπουδαία νέα για το Ηράκλειο, για την Κρήτη” επισημαίνει οκ πρόεδρος του ΕΑΚΗ. “Συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη και το επιτελείο του, γιατί απο την πρώτη στιγμή το πίστεψαν, εργάστηκαν και τελικώς υπερήφανα θα είμαστε οι διοργανωτές των μεγάλων αυτών αγώνων. Εμείς σαν Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου και όπως μας ζητηθεί, θα δηλώσουμε παρών, προκειμένου να συμβάλουμε και εμείς στην διοργάνωση αυτών των αγώνων. Τα οφέλη απο τέτοιες διοργανώσεις είναι πολλαπλά. Δεν είναι μόνο αθλητικά, είναι και οικονομικά αφού εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, θεατές θα επισκεφθούν την πόλη μας απολαμβάνοντας την διοργάνωση και τις ομορφιές της Κρήτης.

Ενώ, φυσικά οι αθλητικές υποδομές που θα γίνουν, θα μείνουν για τον αθλητισμό, της περιοχής μας. Και πάλι, ένα μεγάλο μπράβο, σε όσους πίστεψαν και κατάφεραν να πάρουμε, αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός”.

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο