Ο Ολυμπιονίκης Nίκος Ξυλούρης στο κολυμβητήριο Ηρακλείου: “Σύντομα έτοιμο για μεγάλες διοργανώσεις”

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

“To κολυμβητήριο Ηρακλείου, θα γίνει ένα στολίδι και θα είναι έτοιμο να αναλάβει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις” δήλωσε ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, της Ολυμπιακής Επιτροπής και του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Νίκος Ξυλούρης.

Ο έφορος κολύμβησης της Ομοσπονδίας, βρέθηκε στο Ηράκλειο και είχε σειρά επαφών και συναντήσεων, με στελέχη του ΕΑΚΗ, αλλά και τα σωματεία του Ηρακλείου και συζήτησε μαζί τους, για όλα τα θέματα που αφορούν την πισίνα του Ηρακλείου.

Οπως δήλωσε “ο  σκοπός της επίσκεψης ήταν να δω όλα τα σωματεία και τους εκπροσώπους και να μιλήσω μαζί τους. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που γίνεται και που θα γίνει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Είναι ένα στολίδι και θα είναι έτοιμο να αναλάβει διεθνείς διοργανώσεις. Θα είμαστε κοντά στα σωματεία και είναι σημαντικό να μαθαίνουμε απο πρώτο χέρι τα προβλήματα τους, ώστε να τα βοηθήσουμε για να έχουν τις καλύτερες συνθήκες. Κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Και εγώ σαν αθλητής μεγάλωσα στην επαρχία η οποία έχει βγάλει και θα συνεχίζει να βγάζει μεγάλους αθλητές”.

Για τις συζητήσεις γύρω απο το κολυμβητήριο, ο κ. Ξυλούρης, ανέφερε ότι “το κολυμβητήριο το γνωρίζω. Η καταγωγή μου απο το Ηράκλειο και έκανα προπονήσεις εδώ. Είναι εμφανείς οι αλλαγές που έχουν γίνει και χρειαζόταν. Το κολυμβητήριο Ηράκλειο θα αλλάξει σελίδα, όταν ολοκληρωθεί και η κλειστή πισίνα. Είναι ένα τεράστιο έργο για να μπορέσει το Ηράκλειο, να πάρει διεθνείς διοργανώσεις”.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ και η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης και αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη, ανέφερε ότι “είχαμε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με τον κ. Ξυλούρη και τον ευχαριστούμε που ήρθε να δεί απο κοντά το έργο που γίνεται στην πισίνα του Ηρακλείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά την κυρία Αλεξία Μαρίνη, μέλος Δ.Σ. και Γ’ αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Αναλύσαμε στον κ. Ξυλούρη τα μεγάλα σχέδια που υπάρχουν για την ευρύτερη αθλητική εγκατάσταση, όπως τα έχει εξαγγείλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Το κολυμβητήριο, θα αλλάξει επίπεδο, όπως και όλη η αθλητική εγκατάσταση συνολικά”.

 

 

 

Διοικούσα Επιτροπή

Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο